måndag 20 april 2009

Morgonen

Nu har djursjukhuset i Falun ringt. Jag ringde dom för att höra hur länge Wilma ska ta sin medicin. Som jag trodde var mest för att det var för att hon inte skulle få inflammation i benet. Men tydligen så har veterinären skrivit ut det mest för smärtstillande. Tjejen jag pratade med tyckte att vi skulle hålla upp och se om Wilma blir på bättre humör. Igår kräktes hon ju två gånger, nåt hon aldrig gör i vanliga fall. Men det kan ju även beror på att hon inte bajsat mera än en gång sen i tisdags. I natt bajsade hon iallafall två stycken jättelass. Jag måste ju följa när hon ska på lådan för annars så lyckas hon fylla hela tratten med grus och så får hon det i munnen. Så i natt har det blivit väldigt lite sömn och sen början till migrän på det är inte kul.

Evelin skjutsade jag till Bollnäsbussen i morse och i samma veva så körde jag Lovisa till Karolina. Lovisa är på BarnochFritid och kollar hur det är där. Syon ringde igår kväll och tyckte att hon skulle dit och kolla eftersom hon var på lasarettet när dom andra var på S:t Mikael. Han sa att hon skulle ta med sig en kompis så hon slapp vara själv och han skulle se till att Karro fick det. Snällt av honom tycker jag.

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sen hämta min Helena och så ska vi åka till Mora. Ska lämna tillbaka grejen till Djurmagazinet och sen tar vi oss en fika i Mora.

Inga kommentarer: