söndag 5 april 2009

För trött för att komma ihåg nu

När jag kom till jobbet idag så kom Daniel precis med dagen tidningar. Så jag läste lite och så hittade jag artikeln om Madeleine/Jan-Olov. Jag blev irriterad på att inte skatteverket kan gå med på att låta Jan-Olov få heta Madeleine också. Va fan, om han vill heta det då är det väl upp till honom. Det är väl ingen som lider av att han heter Madeleine. Så fjantigt tycker jag.

Daniel sa då att jag nog var den...ja..va sa han att jag var...det finns inte i min väldigt trötta hjärna nu. Men det kan vara positivt att veta att jag är det men det kan även vara negativt eftersom jag kanske faktiskt är lite blåst när det gäller vissa saker. Men...jag är väl så här helt enkelt bara. Det är tack vare min söta mamma som uppfostrat mig. Och eftersom jag tycker att min mamma är en väldigt bra människa med otroligt bra värderingar så tar jag det Daniel sa på ett positivt sätt.

Var det lojal han sa? Eller nä...som sagt va, är otroligt trött och skulle ha sovit för flera timmar sen....


Uppdatering: Jag tror det var tolerant. Hur fan kan man glömma ett ord som är jättevanligt och som man vet betydelsen av? Jag blir snart galen!

1 kommentar:

Kanelbullen sa...

Han sa nog att du är så BÄST. Just som vi andra i klanen!

Puss och vi ses nog sen idag