lördag 13 juni 2009

Morgonsvammel

Gick och la mig vid 22.30 tror jag. Somnade direkt. Vaknade med ett ryck precis efter 03.00. Sms'a till Lovisa och dom var i Mora. Åkte och hämtade henne och låg och spelade lite på mobilen och somnade om. Ingen mirgänvärk kändes i skallen alls då. Somnade och drömde konstiga drömmar om att jag beställt fel bröd till som kom den här veckan. Måste ha varit för Linda tyckte det vara bröd överallt igår tydligen. Trångt i frysen. Men jag ska försöka fixa till det idag. Enligt mina beräkningar så ska det få plats i mitt brödhörn. Måste ju ha varit därför jag drömde sånt. Sen på sista tiden så är det alltid en liten grabb med i mina drömmar. En som är typ 4 år. Det är helkonstigt. Vad jag än drömmer om så är han med på nåt vis. Antingen så är han med i det som händer eller också så står han brevid.

Nu har jag även varit ute med Wilma en sväng. Helt plötsligt så ville hon ut. Hon måste ju känna att hennes ben är okej nu faktiskt. Undra om hon kan fatta att det är för hon har opererat sig. Fast det gör hon ju inte säkert men man börjar ju att fundera eftersom hon inte velat ut på så jättelänge. Nu är det två gånger på en månad tror jag.

Nu blir det frukost strax och sen måste jag laga min jobbarbyxor. Fattar inte varför jag inte gjort det förut när jag har varit ledig en vecka. Nu kommer jag ju dessutom att väcka stackars Lovisa. Migräntabletter har jag proppat i mig ifallatt liksom.

Inga kommentarer: