lördag 20 juni 2009

Ester

Inatt har jag varit valpvakt. Lovisa ville ju så klart fira midsommar. Ester tyckte det var helt okej att umgås med Evelin och mig igår kväll. Vi var ute och kissade flera gånger. Det är kul för hon vet redan vilka som tillhör henne liksom. Grannen och hennes kompis kom och skulle gå hem till sig och då gick hon emot dom och moffade och morrade haha! Så söt. Sen kom det två till kompisar till grannen och då skulle Ester upp i famnen. Fyra okända människor var av två ville klappa var lite läskigt. Natten gick bra, hon kissade kl 12 och sen räckte det med att jag hade ner handen i hennes kartong när hon lät, men när Lovisa kom hem halv 4 så blev hon jättelycklig och då ville hon ut och kissa. Men sen somnade hon om två timmar tror jag. Svårt att hålla koll på tiderna faktiskt. Men sen dess har vi varit vaken. Eller jag har sovit väldigt lite men huvudsaken att lilla stumpan sover. Hon gick och la sig på Lovisas jacka när vi varit ute och sen så gick hon och la sig på Lovisas skor. Käkat har hon gjort idag också. Rätt så lagomt, fast jag tycker det verkar så fruktansvärt lite. Men det ska ju tydligen räcka. A-fil har hon fått också. Hon ska få det varje morgon tror jag, för hon är lite hård i magen tycker jag.

Wilma har hälsat på Ester men har hållt sig undan, fram till i morse då hon måste ha gått emot Ester. Jag hade ryggen till och hörde hur Ester skrek och Wilma stack iväg. Men hon kan aldrig ha hunnit ända fram till Ester. Efter det så har hon varit otroligt nyfiken på Ester, hon kan inte bestämma sig om hon ska vara rädd eller inte för henne. Men jag kan ha Ester i famnen och gosa med Wilma samtidigt. Det bryr sig inte Wilma om. Men jag tror att Wilma gärna skulle vilja jaga Ester när hon springer på golvet. Svartsjuk är hon helt klart för hon kommer direkt och vill gosa när man leker med Ester.

Nu måste jag tyvärr gå och väcka nån av ungarna, för jag måste duscha. Det lutar åt att jag väcker Evelin eftersom Lovisa kom hem så sent. Eller jag käkar frukost först, för då kanske Evelin hinner vakna själv.

Kort är jättesvårt att ta på Ester. Hon rör sig hela tiden och så är hon så svart så det blir bara en svart röra av det hela haha!

Inga kommentarer: