tisdag 24 juni 2008

Övningskörning


I söndags så fick ungarna provköra lite på en smal grusväg. Lovisa klarade att starta och stanna som att hon inte gjort annat i sina dar. Evelin hade lite svårare med det. Dessutom så mötte hon naturligtvis både en bil och en häst på den smala vägen.

Lovisa har ju fått sitt körkortstillstånd och får köra ute i trafiken. Evelin måste troligvis till en läkare innan hon får sitt. Orättvist tycker hon och det har hon faktiskt rätt i. Bara för att hon har ett funktionshinder så måste hon till läkaren medans andra människor inte behöver det med risken att dom kanske bär på en väldigt trafikfarlig sjukdom som dom faktiskt inte vet om. Och jag håller med henne.

Idag var iallafall jag och Lovisa och övade att starta och stanna. Och hon som fixade det skitbra i söndags hade mycket svårare idag. Men efter några gånger så gick det jättebra och fan va duktig hon var att köra. Bara en gång höll hon på att döda oss genom att åka mot ett dike. Vi var där det tydligen var ett bussgarage för det kom några bussar som åkte in på gamla Odal och parkerade.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jaa jag tycker det är JÄTTE oretvist. Det känns som om dom bara kan säga också nej du kan inte ta körkort då.