tisdag 15 januari 2008

Just nu

Nu har jag precis duschat. Dom ska stänga av vattnet här i morgon och på torsdag mellan 8 och 15 båda dagarna. Kom på att jag fick lov att åka och handla nåt att dricka tills i morgon. När jag var på ica och handlade så berättade jag det för Kicki som sa att hon tyckte att det var värst att inte kunna spola. Det hade jag inte alls tänkt på. Så nu har vi två hinkar med spolvatten. Tur att jag åker och jobbar kl 12 iaf, då kan jag kissa där.

Sen har mamma och pappa lagt handpening på en liten hundbebis oxå. En söt svart sak. Ska bli så kul med lite liv uppe i Månsta igen. Visserligen så har dom ju hästarna men det är lite svårt att ta in dom i köket och klia dom på magen. Men nu kommer det en Sälma dit och gör det lite livligare. Vilket både mamma och pappa behöver, Bärta är så saknad!

Nu har jag bara 3 dagar på mitt 8 dagarsrejs. Känns skönt och nu så närmar sig det fasta schemat mer och mer. Tänk att äntligen kunna planera lite. Att veta vilka dagar man är ledig. Så otroligt superskönt!

Mitt klantsår gör rätt så ont oxå. Varje gång jag böjer mig ner på huk lixom så stramar det till som 17 i det. Ville att Lovisa skulle kolla på det men hon vägrar. Hon vill bara kräkas säger hon. Hon tycker jag ska vänta tills Evelin kommer hem. Men Evelin är som mamma "Ja, det där är så fint så" och så slänger dom en snabb blick Haha. Dom är otroligt lika faktiskt, mamma och Linus.

2 kommentarer:

LiNdA sa...

idag är det dag 6 av 8 åt mig med.. det är drygt!!

jag kan titta på ditt sår.. jag är inte den som är den :o)

Anonym sa...

Men vi är bäääst!!!