söndag 17 december 2006

Jag fattar lixom inte

Lovisa och Emma och Emelie blev ju inkallade till skolpyskologen för att dom "mobbade" 4 stycken i klassen. Dom fyra(eller 3 är det egentligen) kände sig mobbade för att inte Lovisa och Emma och Emelie inte pratade med dom. Men som Lovisa sa "Man pratar ju inte så mycket med folk man inte gillar helt enkelt". Den fjärde pratar Lovisa med lite då och då. Dom har ju varit kompisar när dom var små.

Idag frågade jag Lovisa om hon ville skicka ett sms och fråga en av dom i det "mobbade" gänget och fråga om det var öppet på den affären som en av dom mobbades mammor jobbar på. Men det kunde inte Lovisa. För Lovisa och Emma och Emelie får inte skicka sms eller msn eller pratar med tre i det "mobbade" gänget. Den fjärde får iallafall Lovisa ha normal kontakt med.

Men låter inte det lite konstigt. Först så klagar dom på att inte Lovisa och Emma och Emelie pratar med dom och sen så FÅR dom inte ens göra det.

2 kommentarer:

Kanelbullen sa...

Nu fattar inte jag heller. Låter ju jätte konstigt. Puss!

Anonym sa...

Det är konstigt. Speciellt när jag vet att Lovisa aldrig skulle vara dum mot någon. Det är ju knappast så hon fryser ut dom, för så skulle aldrig hon göra. Och klart man inte vill hänga med nån man inte tycker om. Det är så dumt att kalla det mobbing!