måndag 11 december 2006

Dagsläget

Vaknade klockan 4.15 i morse. Kände mig totalt utvilad så jag läste klart min bok som jag började på här om kvällen. Klockan 5.45 så kom Evelin upp. Skjutsade iväg henne till hennes kära Bollnäsbuss. Hon var glad och jag var lycklig som vanligt på måndagarna. Fick upp Lovisa när jag kom hem. Hon mådde inte bra. Ont i skallen och frös som bara den. Men hon gick upp och käkade frukost och så skjutsade jag henne till skolan. Men vid 11 fick jag lov att hämta hem henne igen.

Mitt på dan tog jag mej en liten promenad nere vid campingen. Höll på att blåsa bort. Tur att det är huva på min fleecetröja. Sen kom grejerna från Ikea. Lovisa's överkast fattades och det var en liten reva i sängen. Chauffören sa att jag skulle ringa till Ikea och tala om att det fattades en sak. Så jag gjorde det och dom tvingade mig att även skicka in kort på revan på sängen. Helst ville dom skicka en ny säng. Men jag sa nej, det är så pyttelitet och det syns inte heller. Men kort ville dom ha på det så dom fick se det och kanske sänka priset lite. Så då fick jag ju lov att göra det. Undra hur mycket dom drar bort, om dom nu gör det, 50:- kanske Haha! Men det var bra att dom ville att allt skulle gå rätt till.

Hade skickas efter bokhyllebelysning till Gnistra och Spraka's terrarium oxå. Satte upp det för en stund sen och det blev skitbra. Satte upp lamporna med dubbelhäftande tejp. Dom var så lätta så det gick perfekt.

Inga kommentarer: