söndag 30 mars 2008

Igår och idag

Igår var vi till Älvdalen. Sälma blir bara större och klokare för varje gång vi är upp. Igår så lärde jag henne att rulla runt och Lovisa lärde henne att vinka. Och hundjäkeln lär sig direkt och tycker att det är så kul att få lära sig nya saker. Nu har jag lärt henne 'sitt', 'vacker tass', 'dansa', 'ligg' och så 'rulla runt'. Lovisa har lärt henne 'vinka' och 'två ben'. Vi var ute och gick en vända också, Sälma och Lovisa och jag. Hon var så duktig i skogen och sprang inte iväg en enda gång.

Men hon är lite dum mot Evelin nu istället för mot Lovisa. Evelin fick inte sitta i soffan och kolla på tv. Sälma hoppade upp bakom och knuffade ur Evelin. En riktigt skithund är hon Haha!

Fick sms från Eli på eftermiddagen. Hon var på väg till Stockholm för att kolla på sin syster som sjunger i "körslaget" med Joakim Cans. Eli's syster hade precis varit ute och pratat med Markoolio fattade jag det som. Jag sa till Eli att hon fick lov att säga åt sin syster att smuggla hem honom till mig. Hon skulle göra det. Sen fick jag ett sms efter programmet där Eli skrev att hon varit några meter från honom. Han har ju min humor den där mannen :)

Sen satt jag vid datorn till klockan var över 12 och blev rätt så irriterad på mig själv när jag såg att den var så mycket. Så jag skyndade att lägga mig. Men dum som jag var så började jag spela ett spel på mobilen. Och så blev klockan 2! Då började jag nästan att gråta. Jag som verkligen behöver sova. Men jag sov iallafall till klockan var 8 i morse som tur va. Och det var innan jag ställde fram klockan. Men nu är jag trött som en get...

Jag och Evelin var ute med Wilma på eftermiddagen. Wilma kom på att Elefantskogen fanns(där elefanterna står när det är cirkus) Hon blev jätteglad och hade jätteroligt där. Trots att det var jätteblött och många pölar. När vi gick in så klappade jag henne på svansen. Kände att det hade skvätt vatten på hennes svans. Och så luktade jag. Det luktade FAN, sånt där äckligt jäst vatten. Så nu luktar mina och Evelins skor också bajs. Och hela stackars Wilma luktar nog också.

Lovisa har registrerat på sin moped idag så hon lär nog inte komma hem på ett bra tag.

1 kommentar:

Anonym sa...

I dag hade hon ingen lust alls att rulla runt!