fredag 12 januari 2007

Så sant

Tycker det är dax att spela moderaternas kampvisa på min blogg igen. Jag hade ju den på min förra blogg och tycker nog att jag vill ha den här oxå faktiskt.

3 kommentarer:

Sofia sa...

Fin sång. =)

Anonym sa...

Hej Malin.
Jag måste ju gå in och titta hur det ser ut på din sida lite, när du hälsar på så mycket på min blog.

Jag har en kompis, här i Huddinge, vars son har gått i skolan där i Bollnäs. Han tog studenten i våras och var väl den ende av alla sprittande mössungdomar här i Stockholmsförorten som faktiskt hade ett jobb också! Han har det jättefint i dag, och det är nog mycket tack vare att den skolan är så himla bra. Där får man både en yrkesutbildning som ger möjligheter och ett stärkt självförtroende på köpet.

Alla människor passar inte i alla åldrar. Barn är stränga och intoleranta, ganska trångsynta och rätt elaka. De fattar inte vad de missar när de fryser ut alla som inte är identiska och därför skulle kunna tillföra ankdammen något.
Våra bokstavsungar, de kommer att passa mycket bättre som vuxna. När de "normala" ungdomarna äntligen fattar att det finns livskvalité där människor vågar avvika, då är våra ungars försprång enormt. Deras tid kommer, det ska vi bara aldrig tvivla på.
Jag känner mig glad och styrkt varje gång jag ser att du har kommenterat. Hoppas jag kan ge dig lite styrka också.
Kram och god fortsättning, oss morsor emellan!
Mammann

Anonym sa...

Oj, jag har inget uppspelningsprogram på den här datorn, men när man håller musen över länken så står det bland annat "Ingemar" och "Blacka". Är det Ingemar Ragnemalms moderatvisa? Ett härligt sammanträffande i sådana fall med tanke på att han väl inte hunnit bli så stor än. Gillar låten skarpt dock.