onsdag 3 januari 2007

Färg och naglar

Jag har diskat och fixat lite, ska plocka mera så Helena och pojkarna har en chans att komma in i röran. Evelin har ju rensat ut hela sin lilla skrubb. Allt skit som var på en hylla har hon tagit ner och det ligger i mitt rum nu. Ska ner i källaren med det. Det är ju sånt där skit som vi haft i skrubben när det var en klädkammare.

Men nu är det ju Evelin's rum och nu ska det målas oxå. Stora väggfasta hyllan slet vi ner i förrgår. Den satt som ett berg men med en hammare och arga rop efter någon som heter Fan och lite list så kom den ner. Skulle aldrig falla mig in att ringa efter hjälp för att ta ner en hylla haha! Nu står den tillsammans med julgranen i garaget.

Evelin har spacklat det sista i sitt rum nu på morgonen och dammsugat väggarna och torkat listerna. Hon har varit jätteduktig. Sen har hon tagit ut allt från sitt lilla rum och det ligger nu på golvet i vardagsrummet. Databordet med tillbehör får stå kvar. Vi ska plasta in det som bara den!

Vi var till Nääsmåleri igår och handlade färg. Vi fick hjälp direkt. Evelin talade om att hon skulle ha tre gråa väggar och en svart. Hon i affären sa inget om det alls. Tillslut så sa jag:
"Men ska du inte säga som alla andra att det blir för mörkt med svart och att det blir för tråkigt och allt Evelin fått höra"
"Näää, verkligen inte. Det är skitsnyggt med svart och grått! Och ni ska bara veta va modernt det är."
"Jag kanske ska måla dit dödskallar sen oxå", sa Evelin
"Ja, men inte i vitt. Du ska måla dom i blanksvart! Då syns dom bara i vissa lägen. Skitsnyggt"

Vilken fruktansvärt trevlig och serviceminded människa hon var alltså!

Lovisa, hon köpte lösnaglar på Åhlén's. Vi fixade dit dom innan dom åkte till ille igår. Och hon blev så fin så. Det var kul att leka Tiffany's igen. Men vi glömde att prata skånska totalt... Lovisa lyckades att tappa av tre naglar igår. Två hittade hon men en hade kanske Natta's lillebror eller hund käkat upp, vem vet...

1 kommentar:

Kanelbullen sa...

Det kommer bli skitsnyggt! Att Lovisa tappat lösnaglarna var nog lite väntat.Det är nog svårt att ha på nåt som inte hör ihop med kroppen på riktigt. Puss min unge