måndag 29 januari 2007

Måndag igen

Den här måndagen har varit mycket mera ösig än mina lugna sköna måndagar. Vaknade innan klockan runt 6.45. Gick upp direkt och ringde till Evelin's buss och sa att hon inte skulle åka med. Sen väckte jag Lovisa och så hoppade jag in i duschen. När jag skjutsade Lovisa så åkte jag samtidigt till jobbet. Satt där och drack lite kaffe och pratade lite med Annika. När Linda kom och jobbade så kom naturligtvis en av dom vi verkligen inte ville se men vi var så duktiga och började inte skratta, bara lite flin.

Efter jobbet så hämtade jag Lovisa och sen Evelin. Sen drog vi upp till Bollnäs. Det var fina vintervägar så det gick bra att åka. Evelin var så glad att få komma upp till sitt kära Bollnäs. Jag och Lovisa åkte till DollarStore men där hittade vi inte nåt, åkte till Max och käkade varsin Faijtatallrik. Skitgott! Sen var det mörkt när vi åkte hem, jättemörkt, supermörkt. Jag blev naturligtvis jättekissnödig och mitt i skogen mellan Edsbyn och Furudal så fick jag lov att stanna. Jag var rätt rädd faktiskt när jag klev ur men Lovisa var ännu räddare. Hon öppnde sin dörr och så satt jag där och kissade och hon tittade så ingen varg eller älg skulle komma och börja äta på mig. Jag sprang som en galning sen in i bilen igen Haha!

Nu har Lovisa lagt sig och jag sitter här och funderar på vad Robert Frisk på SR Dalarna har för idé. Känns rätt så konstigt måste jag säga att han skrivit i mina kommentarer. Men har lovat mamma och Nisse och Carina att ringa i morgon efter jobbet och höra... Och jag är faktiskt nyfiken själv oxå haha!

3 kommentarer:

LiNdA sa...

ja vi var faktiskt jätteduktiga idag :o) å jag e oxå nyfiken på att höra..
puss

Anonym sa...

Puss min unge! Ja, nu är vi riktigt "nyfnikna". Skönt att Linus är tillbaka där hon trivs så bra. Vilken tur att inte vargen kom och åt upp dig vid vägkanten.

Anonym sa...

Ha ha Sötaste, Jag var ute o körde blomsterbud, blev så j-a kissnödig, var bara tvungen att hitta ett buskage, öppnade bägge bildörrarna o satte mig mittemellan! Var mest rädd för att bil m helljus (det var mörkt ute) el hund m husse skulle finna mig! Nöden har ingen lag! Sen var det bara att köra vidare...Puh, Puss min ROS. Ha det så bra o Take Care. LOVE YOU