tisdag 30 maj 2006

Stockholm

Ska skriva om vår resa till Stockholm men det är svårt för jag fick ju naturligtvis läsa vad Nisse skrivit och då är det så svårt att skriva.

Men jag gick upp klockan 3 och satte mig på toa. Satt där i en halvtimme. Så kass i magen alltså. Käkade vitlöksdressing i fredags och då ballar min mage ut totalt. Tror det har nåt med galla och göra. När jag blir så och jag rapar så luktar det anal alltså! Och det värsta är att jag inte kan ha kvar raparna i munnen för då kräks jag av lukten. Så jag rapar och sen blåser jag ut det så mycket jag kan. Det är så synd om alla i min närhet då. Men nu vet jag. ALDRIG mera vitlökdressing till Kebab. Då ska jag klara mig från dom raparna tror jag.

Jaja, skit samma. Jag kom iallafall iväg som jag skulle och så träffade jag pappa och Nisse och Daniel i Noret. Vi åkte och pappa körde till Sala tror jag och sen tog jag över. Körde tills vi stannade på den där macken där vi köpte dom gammal mackorna. Då tog pappa över. Vi lämnade av Nisse och Daniel och så åkte jag och pappa till Nisses lägenhet. Eller..haha..vi försökte åka dit, vi åkte vilse ett tag..haha..men tillslut så hittade vi dit. Nisse hade kvar rätt mycket grejer tyckte pappa och jag saknade disktrasor och sånt. Och så var vi kaffesugna och hungriga som fan. Så vi stack iväg och köpte kaffe och macka på en shellmack. Pappa fikade där men jag väntade tills vi kom till lägenheten igen. Köpte disktrasor och Såpa oxå.

Sen satte vi igång och städa. Det var rätt fint men uppe på skåpen så såg det för jävligt ut. Pappa städade där men det blev inte mycket bättre av det Haha! Jag stod och vinglade på bänken och då hittade pappa Nisses toalettsvamp så då tog jag den och så massor av såpa och då blev det riktigt bra. Det andra gick snabbt som 17 så vi åkte iväg lite tidigare för att se om vi kunde hämta Nisse.

Det var jättedåligt med parkeringsplatser..haha..pappa åkte in två gånger där det var förbjudet att åka med bilen, bara taxi och buss fick åka där. Så pappa släppte av mig och så åkte han och parkerade längre bort. Stod och väntade på Nisse en liten stund och sen gick vi mot bilen och då hittade vi pappa bakom en skylt mitt i vägen..haha!

Vi åkte och käkade på Ikea och sen tillbaka till lägenheten. Vi blev precis klara tills besiktningsgubben kom. Golvet i badrummet var inte ens torrt. Han sa när han kom in att det såg fint ut och då sa vi att vi jobbat som städerskor. Då kollade han i ugnen och i kylskåpet och sen tittade han knappt mera. Han tyckte det var jättefint. Att jag totalt glömt göra sen toaletten såg han inte ens..haha!

Efter det så åkte vi till Sverigen sämsta Ikea, det i Uppsala. Men jag hittade lite grejer ändå. Och pappa väntade på oss när vi var klara. Köpte två korvar på Ikea och det var dom äckligaste korvarna jag käkar i hela mitt liv. Fick ner en men slängde den andra. Sen lämnade jag soptunnan öppen ifall nån fågel skulle vilja ha korven.

På hemvägen skrattade vi typ hela vägen. Jag körde från Morgongåva till Mora. Så skönt när jag satte mig i min kära bil i Mora igen. Den är mycket skönare att köra än lillebilen.

Det var lite svårare att köra en gång på vägen. Det var när jag vände mig och såg när pappa satt och lyssnade på radio med Nisses hörlurar. Nisse och jag skrattade som fan åt honom då.





3 kommentarer:

Anonym sa...

varför är det svårt att skriva bara för du läste mitt?

Haha! VAd vacker pappa är. Jag stal bilden iaf så slipper du skicka på mejlen. haha!!

Puss älskling!

Anonym sa...

hahah.. ni verkar iaf ha skoj på era resor :o)

LiNdA sa...

jo vi e ju helt enkelt bäst.. ibland iaf :o) haha