tisdag 16 maj 2006

Avslutningskläder och Åkes sommarhus och sjuklingar

Igår var vi i Mora för att handla avslutningskläder. Lovisa hittade rätt snabbt allt hon ville ha på sig, som vanligt. Evelin hittade två t-shirts som hon tyckte var helt okej, men inget annat. Som vanligt. Vi ska kolla på nätet idag om hon hittar några byxor som hon tycker är fina och sen är det väl bara att hoppas på att dom hinner komma i tid.

Köpte ett överdrag till Åkes sommarbur men det funkade inte alls bra. 70:- åt helsike. Men men det är väl smällar man får ta. Och nej, han kan inte komma ut ur buren och det kan inte komma några rovfåglar in i den och förresten så kommer han aldrig vara där i längre stunder. Han kommer bara få vara där när vi är hemma och så. Och sova, det får han göra i sitt kära terrarium. Åkes sov förresten hela dan igår...

Lovisa har ont i sin fot och stortå. På fredag så ska hon till läkaren och nu får dom faktiskt lov att kolla upp henne mera ordentligt. Hon var iofs tagit nåt prov förut men det visade inget men nåt fel måste hon ju ha som alltid har ont i nån led.

Linus är hemma och är sjuk. Hon var hemma nån dag förra veckan och i går trodde vi att hon var frisk. Men halva tiden som vi var i Mora så satt hon i bilen och mådde skit.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Åke... det är eran Leguan right? Blir inte dom hjelt enormt stora? =)

Anonym sa...

Handlade det där verkligen om Lafva??
(mamma har berättat allt för mig ska du veta...)

Anonym sa...

I love your website. It has a lot of great pictures and is very informative.
»

Anonym sa...

Nice idea with this site its better than most of the rubbish I come across.
»

Anonym sa...

Your website has a useful information for beginners like me.
»