söndag 7 mars 2010

Sista dagarna

I tordags åkte vi iväg till Uppsala för att handla på Ikea. Det var superväder och solen sken tills vi kom mellan Gävle och Uppsala. Då började det blåsa som 17 och så snöade det. Inte alls nåt väder för mig att tillbringa på motorväg. Men det gick bra ändå. Väl framme på Ikea så handlade vi och käkade. Evelin hittade så gott som allt som hon ville ha, men vi glömde sängborden. Och det var tur för vi hade inte fått in dom ändå Haha! Bilen var helt proppfull. Sen blev det en tur till Falun för att lasta ur och sen till Älvdalen för att hämta sötaste Ester. Tack mamma och pappa för att ni är så snälla och tar hand om den lilla, fast det blir med väldigt kort varsel som i torsdags. Vi bestämde en timme innan vi åkte att vi skulle åka. Kom iväg före 9, så det kändes sent men det gick ju bra.

Sen har det varit jobb resten av dagarna. Massor av folk men kul. Igår kom det in ett gäng med vasaloppsåkare och alla pratade som "Linus på linjen". Men dom var glada och skrattade fast vi inte fattade nåt vad den andra sa.

AC/DC är helt bestämt nu. Nääs talade om förra lördagen att han hade en extra biljett och när han bestämt sig för någon dag sen så fick jag köpa den. Så vi åker ner den 3 juni. Tänk att jag äntligen ska få se dom och tänk att jag kostar på mig nåt sånt! Ska bli så kul!!

Lilla Lin börjar bli sjuk, hon är snuvig och trött som en get. Lite synd eftersom jag tänkt att vi skulle åka in till Pärla i morgon en sväng eftersom vi tre är lediga. Längtar så efter henne och inte blev det mindre längtan när jag i morse fick ett mms på lilla sötungen när hon ligger och pratar och ler.

1 kommentar:

Kanelbullen sa...

Visst är hon gullig !!!
Ester är då inget besvär att ha. Gullhunden! (Fast hon bajsar på mina mattor)