onsdag 3 mars 2010

Bajs

Igår så åkte Evelin och jag ner till Falun klockan 06.00. Bilen full av prylar igen. Vi skulle sen vidare för att träffa ungarnas pappa och farfar och Lovisa i Valbo för möbelinköp på Ikea. Vi åkte tvyvärr lite för tidigt till Valbo så vi var där efter 9-tiden. Vi såg att dom höll på att skotta på taket då förfullt. Sen kom Sören och ille och Lovisa och då gick vi för att gå in på Ikea. Då meddelade en dam att det var stängt och att dom inte visst när dom skulle öppna. Det var rasrisk av taket.

Så vi gick till köpcentret och kollade lite affärer och fikade. Vid 11-tiden stod det inte ett ord om på ikeas hemsida att det var stängt och inte i nån riks eller lokaltidning heller. Så skitdåligt tycker jag. 11.30 så såg vi damen från Ikea och frågade då om när det skulle öppna. Men det skulle det inte alls, inte på hela dagen. Så det var bara att åka till Falun igen. Sören och ille åkte direkt till Borlänge och hämtade Evelins säng där iallafall.

Vi har bestämt att skicka efter alla stora saker nu, dom får köra ut det när vi har tid att komma ner helt enkelt. Sen tänkte vi åka ner idag och köpa alla prylar som vi kan ha i bilen. Men det är stängt idag också. Så det får bli i morgon eller måndag eller nån annan dag.

Det som känns pissit är att det stod i tidningen att dom mätt snödjupet på taket i flera dagar och bedömde igår morse att det var för djupt. Dom måste ju ha funderat på det redan i måndagseftermiddag och då hade dom kunnat gått ut med det i pressen tycker jag. Jag ska faktiskt ta och skriva ett mail till Ikea och klaga. Vi åkte ner i två bilar för att handla. Det blev 80 mil helt i onödan.

Fast vi fick ju kompensation, varsin korvbiljett! Korv som vi inte ens kunde gå in och hämta eftersom man inte fick gå in i bygnaden.

Inga kommentarer: