tisdag 30 mars 2010

Lite

Esters klippmaskin kom igår. Den var skitbra, jag skulle även få ett extra skär för utlägg för frakten och som tack för att jag sa till. Men det var inget med. Så jag skickade ett mail och talade om det och då skrev han att det var på väg. Så idag har jag skickat tillbaka den dyra maskinen och jag tror helt ärligt att skäret kommer att komma.

Var till Mora idag och skulle beställa nya linser. Jag hittar en förpackning med en lins i här hemma. Vete 17 vart jag har lagt den andra. Så jag frågade om jag kunde köpa en ny bara eller om man fick lov att köpa två. Hon sa att jag fick en ny på garantin eftersom den andra säkert var trasig eller så eftersom jag inte hittade den. Så snällt av henne att fixa till det så tycker jag. Snälla människor är bra människor. Jag fick inte beställa några nya eftersom det var dags för ett koll igen. Så om några veckor ska jag in på koll. Jag gillar det. Det är skönt när folk som är försiktiga pillar i ögat. Nästan som att bli killad på ryggen..haha! Herregud, jag låter ju som att jag har nån konstig läggning. Kanske jag har, ögonläggningen..haha!

Migrän är det på gång här igen. Inte kul men ska ta ur dom här linserna som jag har i nu och sen vara utan i natt. Jag har även tagit piller men hittade inga riktiga utan fick lov att ta alvedon och ipren.

Nu blir det sängen.

1 kommentar:

Therese♥ sa...

Hej Malin!! Har nu på morgonkvisten kommit på att jag ju faktiskt kan följa dej anonymt på bloggen, så ser jag då du har uppdaterat =D Migrän är inte kul alltså... Självblev jag liggandes till 16.00 i fredags, inte kul... Allt gott till dej.
//Therese