tisdag 12 oktober 2010

Pustat

 Nu har jag putsat köksfönstret och sovrumsfönstret. Det händer väldigt sällan att jag putsar fönster. Tror jag har gjort det en gång sen vi flyttade hit. Och det är 5-6 år sen. Men jag kände mig så nöjd när jag stod där och fixade och folk gick förbi. Dom tänkte nog att jag är en väldigt huslig människa och att jag har ett välstädat hem med  kuddar som ligger perfekt i soffan.

Jag har alltid velat vara så där huslig. Baka en massa bullar och kakor och sånt. Laga en massa mat och allt blir jättegott, även om det bara innehåller potatis och sparris och lagerblad. Fast nu  har ju en massa sett att jag putsar mina fönster så nu när dom pratar om mig så kanske dom säger;"Du vet hon på ica, hon i kassan? Nä, eller jo, du menar hon som är så huslig och putsar fönster och sånt dagarna i ända". Ja, så tror jag att dom säger nu faktiskt.


Fönstret med svarta och vita gardiner är mitt köksfönster. Bordet har jag inte ställt tillbaka än. Sen valde jag kortet där inte hela gardinstången syns. Högst upp där så går den nämligen en slang från lampan till stången. En genomskinlig som Wilma fick till sin tratt förra året. Jag ska knäppa kort på det sen så ni får se. Mina närmasta vänner och släkt blir inte förvånade längre över mina lösningar. Helena har för längesen gett upp tanken på att jag ska ha ordentliga gardingomtag. Jag tar det som finns. Allt från hampasnöre till paketsnöre. Gummiband går också väldigt bra. Så huslig..nä...jag blir nog aldrig sån tyvärr.

4 kommentarer:

Ellie sa...

Tycker du är jätte duktig som har putsat fönstren. Jag själv har gjort det på nedervåningen en gång sen jag flyttade hit :0
Övervåningen har jag inte ens rört :0

Kanelbullen sa...

Du är så pysslig så!

Therese♥ sa...

Kanske kan du komma till mej å putsa med????

Men vad säger lagen om f-ledighet, hur länge innan måste man ansöka? =)

Halv åtta hos mig sa...

http://www.recept.nu/1.304907/2009/03/09/halv_atta_hos_mig_soker_nya_deltagare