onsdag 29 september 2010

Hela förmiddagen på djursjukhuset.

Tidigt i morse så drog Ester och jag ner till Falun. Gunnars kastreringsdag idag. I Rättvik så blev det en paus med glykol- och oljefyllning i bilen. Ester fick sig en efterlängtad bajspaus också. När vi närmade oss Falun så ringde jag till Evelin. Hon svarade men la lika snabbt på igen. Jag ringde igen efter en liten stund och Evelin svarar igen. Jag frågar vad hon gör och hon svarar lite frågande att hon ligger i sängen. Så kommer hon på att hon försovit sig Haha! Men hon hann bli klar tills vi kom till hennes parkering.

Ester hoppade glatt ur på djursjukhusets parkering. Och när vi gick in var hon lika glad, i en halvmeter typ. Sen började  hon att skaka. Och hon skakade och skakade. Vi följde med Evelin och Gunnar in i undersökningsrummet. Och Ester var som ett asplöv. Jag och Evelin sket i henne totalt. Vi lämnade Gunnar och när vi skulle gå så skyndade sig Ester mot dörrarna. Jag stoppade henne och frågade var Gunnar var. Då kollade hon på mig och sen på Evelin och sen på dörrarna och så drog hon järnet ut. Det var precis som att hon tänkte "skit i Gunnar, vi räddar oss själva först".

Klockan 10 var vi tillbaka för att träffa Esters allergiveterinär. Vi fick vänta länge och Ester blev lugnare och lugnare. Hon tyckte det var kul med alla andra hundar i väntrummet. Esters veterinär hade fått svar på provsvaren och Ester är allergisk mot väldigt mycket ute. Allt från blommande gräs till träd. Väldigt allergisk. Inomhusmiljön var det inte alls så mycket. Knappt så man skulle räkna det faktiskt. Men det måste bli vaccination. Så i december så ska vi starta med det.

När vi var klara med Ester så var även Gunnar klar. Så vi var in och hämtade  honom och när vi skulle gå så upptäckte Ester att han var med. Och hon blev så glad och pussade och höll på. Stackars trötta Gunnar orkade inte göra nåt.

2 kommentarer:

LiNdA sa...

Skönt att även hundar kan få medicin och må bättre..

Ellie sa...

Vad skönt, att de kan även hjälpa djur med allergier :)

Kram