fredag 16 oktober 2009

Idag

Den här dagen har varit hur bra som helst, på alla sätt och vis. Det är så skönt med såna dagar när inte nåt känns fel. Allt bara flyter på och livet känns härligt! Evelin är hemma och verkar ha haft en bra vecka i Bollnäs. Hon har provbott själv på boendet eftersom Anna varit borta och Johanna provbott i deras prova-på-att-bo-själv-lägenhet. Och då blev det ju att Evelin bodde själv. Evelin har haft samtal med lärare och boende personal och dom tyckte att Evelin fixar allt själv. Ingen alls som var orolig att Evelin inte skulle fixa att bo själv.

Lovisa har varit till Falun med allra bästaste Karolina och kom hem glad över att ha hittat skor och smink och linne. Karolina och Hampus skjutsade hem henne från Mora och sen följde dom henne ut med Ester.

På jobbet har det varit bara bra, tiden har gått fort och det har varit mycket skratt, både med kunder och med personal. Kom en kund och tackade mig för att jag alltid var glad. Hon sa att mitt skratt hördes över hela affären Haha! Men seriöst så värmer såna ord så mycket.

Ja, livet känns helt okej tycker jag!


Inga kommentarer: