onsdag 21 juni 2006

Mitt älskade jobb

Nu har jag jobbat min 6:e dag på mitt 8 dagarspass. Det är så varmt och rörigt och virrigt på jobbet och vissa jobbar"kompisar" är sura som filmjölk som stått framme i 25 graders värme i två veckor. Men ändå är det så kul att jobba nu. Kunderna är glad och dom handlar vagnar som är överfulla. Dom tappar sina kort och dom glömmer lämna sina kära rabattkuponger. Dom tappar bort var dom ställt sina kundkorgar. Dom tappar bort sina barn. Dom har inga pengar med sig. Ja, dom lyckas med precis allt. Men det är såå kul. Jag älskar verkligen mitt jobb när det är fullt ös och allt krånglar.

För på nåt konstigt vis så blir alla på superhumör när allt är för jävligt. Idag när jag hade lite mera än en halvtimme kvar att jobba så ballade alla kort ur. Det blev bara tekniskt fel när man drog det. Jag hade som tur va en snäll och rar kund. Han är alltid glad och rolig. Idag sa han dessutom Malin till mig. Hade inte en aning om att han visste vad jag hette. Kul när nån vet vem man är fast man inte tror det. Hur som helst. Hans kort funkade alltså inte och han fattade. Ingalills kund var inte alls lika glad. Annika försökte komma fram till teknisksupport men det var bara upptaget. Min kunds dotter tyckte att allt var helt okej för hon slapp stressa när hon packade. Köerna växte för fullt. Ingalills kunder stack till bankomaten för att ta ut pengar. Ingalill satte sig i kassa 3. Min kund, han sa helt plötsligt att han hade check! Så han tog fram en check och skrev på den. En check haha! Jag blev paff som fan. Trodde inte att någon hade checker nu förtiden.

Jag kunde nu fortsätta med dom som hade kontanter. Men sen kom det en grabb som ville vara försöksman. Så vi provade med hans kort och då funkade det!!

Inte en enda kund blev grinig. Alla skrattade och var skitglada. Jag tycker verkligen om mina kunder alltså. Då är så få människor som är griniga och sura. Dom försvinner lixom i mängden av alla glada och roliga.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag hade en av din kunder hos mig i går. Och du är såå trevlig och rolig. Och jag bakar såå goda bullar. Vi är bääst. Puss!