tisdag 10 november 2009

Smart hund och ont och dumdator och tuppkam

Klockan 5 i morse så hade Ester försökt väcka mig en bra stund. Men då hade hon fått nog tydligen för hon hoppade ner på golvet och gnällde och sen stack hon iväg och kom tillbaka och halvskällde. Så jag klädde på mig och gick ut med henne. Hon ville inte ut knappt. Men kissade en snabbkiss och så stack hon in fort. När vi kom in så drog hon snabbt in till Lovisa och Jessica och sen kom hon och sov hos mig. Hon var helkonstig.

Före kl 6 så skickade jag sms och frågade om inte Lovisa skulle komma upp, det skulle hon. Hon kom in till mig och hade jätteont i sin handled. Ester hade tydligen varit in till Lovisa vid 5 och kollat varför hon lät. Så tydligen så märkte Ester att Lovisa hade ont och ville att jag skulle gå och kolla. Det var därför det var så svårt att få ut henne.

Blev iallafall akuten för Lovisen som grät för det gjorde så ont. På akuten ville dom inte ge henne nån gipsskena. Det är så synd att dom faktiskt inte förstår att det bara är det som hjälper. Lovisa har gjort det här så många gånger så både hon och jag vet hur hennes arm funkar. Men nejdå, blev en hård linda. Sen hann vi bara till rondellen i Noret så såg Lovisa att hennes fingrar var helt blåa. Så det var bara att linda upp igen. Nu vet vi att det blir några kvällar och nätter med värk som fan.

När vi kom hem gick vi en promis med Ester i det kalla. Det är verkligen isande kallt nu. Men Ester var glad och tycker det är så skönt att vara lös och hon blir duktigare och duktigare. Är lite jobbigt bara när man försöker få henne att inte springa fram till folk och folk blir överlyckliga över att se en söt liten hund och så ropar dom på henne. Men det är ju som det är.

Min dator blir mer och mer knäpp. Öppnar jag upp Outlook så brukar datorn balla ur, kul att inte kunna kolla sina mail... Har suttit idag och letat efter nån bärbar som verkar bra. Men ska vänta tills Olle kommer hem från Estland eller Lettland eller var han nu är, så får han hjälpa mig att bestämma mig.

Om några timmar så ska jag iväg och klippa mig. Hatar sånt. Vet att jag måste ta mycket men tänker inte ta en massa. Jag vill ha långt hår men inte som det ser ut nu. Ska klippa upp det tror jag. Linda tycker jag ska ha tuppkam, seriöst tror jag faktiskt. Men om jag ska ha tuppkam ska jag ha en 2 dm annars får det vara och det tyckte hon väl inte precis..haha! Någon annan tuppkam är jag då för gammal för och det innebär även att man ska ha kort hår och det vill jag då rakt inte ha.

3 kommentarer:

Kanelbullen sa...

Toka där...tuppkam. Ja varför inte! Olle är i Tyskland.

Puss!

nisse sa...

Ester är ju nästan som Lassie.

HAHAHAHAHA!

LiNdA sa...

men hur blev håret då?
å btw.. du är inte för gammal för tuppkam