söndag 20 december 2009

Julklappar

Nu har vi varit i Mora och handlat julklappar. Det gick rätt okej, Lovisa ska göra några extra inköp i morgon när hon slutat skolan. Sen är vi klara.

I torsdags var jag till Mora och handlade några själv. Sen jag blev singel har jag hatat att handla julklappar. Det blir så otroligt uppenbart hur singel man är då. Man är själv att veta vad ungarna vill ha och så. Och alla par man träffar känns så kära och rara och dom diskuterar vad barnen vill ha. Men i år så kändes det inte alls jobbigt. Det var helt okej, fan att det ska ta 15 år att inte känna sig ensammast i världen bara för man köper julklappar själv. Och om nån tror att jag känner så för jag skulle vilja ha tillbaka mitt X så är det helt fel. Honom har jag inte velat ha sen vi gick isär. Så det är inte honom jag saknat när jag köper julklappar. Utan nån bara. Men i år funkade det hur bra som helst alltså så jag har nog kommit över den sista tröskeln som singel nu..haha!

Efter vi var klara så lämnade jag ungarna hemma och åkte och handlade. Och nu är jag så trött, så trött. Skulle bara vilja lägga mig i sängen och sova. Känns inte alls kul att börja jobba kl 07.00 i morgon.

1 kommentar:

LiNdA sa...

och jag fick krama Lovisa inför halva mora.. haha

jag känner samma inför julklappshandling och allt pyssel, och är inte att man saknar spec person, utan är väl mera känslan av att alltid göra saker själv.