onsdag 8 juli 2009

Djur

Ester har varit på socialträning på Orsayran. Hon trivdes som fisken i vattnet. Helt överlycklig över alla som ville klappa. Man ska ju inte låta folk komma fram och klappa men det är svårt för Lovisa att säga nej när folk blir helt saliga. Lovisa var jättestolt över alla komplimanger som Ester fick. En gammal gubbe smög åt Ester en bit hamburgerbröd! Evelin sa till mig att han hade bröd i handen. Jag sa att jag inte alls trodde det. För så gör man ju inte. Så vi gick en bit bort medans Lovisa stod kvar. Gubben gömde brödet för Lovisa så hon fattade inte direkt vad han gjorde. Sen blev hon så paff så hon kom sig inte för att säga nåt.

Det kom en chiahuahua och ville hälsa på Ester. Han var 8 månader och blev jätteglad när han såg henne. Ester tyckte att han var skitäcklig och läskig så hon gömde sig mellan benen på en tjej som hon aldrig sett förut. Tjejen stod bara brevid för att hennes barn ville kolla på Ester. Ester tyckte att det var en väldigt trygg plats mellan hennes ben och hennes två barn precis brevid. Chiahuahuan pep och ville till Ester hela tiden och tillslut så fick han lukta på henne och så slog hon honom lite med sina tassar. Det var den första hunden som Ester sett som faktiskt var mindre än henne. Tror det var därför hon blev rädd för honom. Eller mindre och mindre. Dom var nog lika höga men han hade ju ingen lång päls och så var han smal och så.

Wilma mår hur bra som helst efter sin spikborttagning. Märks inte nåt alls på henne. Hon har slickat på såret lite men inte alls mycket. Jag är så glad att hon äntligen är klar med den där skiten. Min älskade lilla misse.

2 kommentarer:

Kanelbullen sa...

Vi skulle nog behöva gå på Orsayran vi med =)

svägerskan sa...

Skönt när djuren mår bra.