onsdag 7 november 2007

Stackars sjuka jag

I måndags skulle jag jobba 4 timmar. Jag gick hem efter 2. Totalt färdig och snuvig och eländig. Det brukar inte synas på mig när jag mår skit men jag tror att nästa varenda kund frågade om jag inte skulle hem och bädda ner mig. Jag kände ju på morgonen att jag var sjuk och febrig, jag orkade inte ens duscha innan jobbet.

Och nu är det onsdag och jag har äntligen orkat duscha. 3 dygn utan att duscha, tvätta mig eller ens borsta tänderna. Skickade sms till Nettan och sa att jag skulle se hur jag mådde efter dusch och upphängning av tvätt och att diska. Jag duschade och gick ut med Wilma och sen blev jag totalt slut. Har legat i soffan och ska snart dit igen och sova nån timme. Jag hostar så jag har ont som ett brett bälte runt ryggen och magen. Är väl träningsvärk antar jag. Snuvan har gett sig lite mera iaf och febern vägrar jag att ta eftersom den bara visar feber och ont i skallen har jag till och från som 17.

Hade väl kunnat vara hemma och verkligen tillåtit mig att vara sjuk men det är svårt. Vet ju att flera på jobbet är dålig och sen förlorar jag ju timmar för att jag är sjuk. Jag kunde väl ha blivit sjuk nästa vecka när jag är arbetslös tisdag och onsdag och torsdag. Men nä, så blev det ju inte förstås.

Nu måste jag gå till soffan.
Adjö

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ja det är det. =) Ja jag är mig själv bara.

dentatuerademamman.com sa...

Hej där, jag hoppas att du kryar på dig snart för det där lät inte bra! Jag läste om ditt vattensprut över bordet. Jag skrattade ut filmjölk över hela frukosten en gång. Det var ganska äckligt, tyckte jag och alla runt bordet :)

LiNdA sa...

Ibland syns det visst att du inte mår bra.. iaf så tycker jag det syns :o)
Men du får vila så pass att du blir bättre, att börja jobba för tidigt är inte bra det heller..

Anonym sa...

Krya på dig!