tisdag 27 november 2007

Bajs

Idag på jobbet fick vi besök av den här bilen och chauffören.

Och efter ett tag så det ut så här på tjejernas omklädningsrum.
Bajs, det är alltså bajs som kommit upp ur toan.
Hur äckligt som helst.

Det var alltså stopp i våran toa på jobbet eller i vårat avlopp rättare sagt. När chauffören kom och skulle rensa så blev det en doft så jag trodde jag skulle kräkas. Det luktade anus så in i helsike. Efter några timmar var han äntligen klar och nån skulle få lov att städa. Alla tyckte att jag var hur fjantig som helst som sa att det var bajspartiklar på precis allt. Dom ville ta en mopp och skura rent. Med vanligt skurmedel! Nänä, sa den fd städerskan Malin. Det ska vara klorin och så ska det bytas och slängas moppar! En människa skakade bara på skallen åt mina idéer men Caroline tog mig på orden så hon och jag städade i tjejernas toa och omklädningsrum och i fikarummet (chauffören drog nämligen in bajsslangarna genom vårat fikarum). Då vet jag iaf att det blev ordentligt städat med bakteriedödande medel.

Efter ett par timmar var det visst klart så Barbara gick och kissade och jag gick in efter henne. Men när jag spolade så kom hennes kisspapper fram igen! Min tampong försvann som tur var men nu säger dom att vi inte ska spola ner sånt längre. Fy fan säger jag. Men men, jag får väl lita på Linda att det inte är så äckligt att slänga det i soporna (hulk hulk)

Det var stopp hela dan och det var så äckligt. Men det är tydligen inte bara vi som har samma problem. På Lindex i Mora var det tydligen lika berättade kunderna som trodde att det var dom själva som luktade eftersom lukten förföljde dom Haha!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kära Lillasyster,.. man får INTE slänga tamponger i toan,.... fråga Peppe vad som händer i reningsverket när det kommer sånt skit i alla fördelnings baden,... ajabaja =D

Anonym sa...

Malin! Brukar du slänga tamponger i toan? Det får man ju inte! FY!

LiNdA sa...

Haha.. där ser du Malin :o)
(inte för d känsliga)
btw, om du kör upp tampongen med ditt finger när du har mens.. hur ser ditt finger ut då när du drar ut det igen??
varför är det då så äckligt med att dra ut tampong??
då drar du ju bara i snöret.. :o)

LiNdA sa...

å att slänga ob i hink är inte värrre än slänga dit en binda :o)

Kanelbullen sa...

Nej, just det! Fy, fy ,fy på dig mitt älskade barn