söndag 1 augusti 2010

Lite skriv

Nu har jag fått min nya dator äntligen. Det har ju inte blivit mycket skrivit här sen min Dell drunknade av regnet som tromben drog med sig . Ni kan ju kolla här hur det faktiskt såg ut här på Västeråkern i typ 10 minuter eller nåt sånt. Men nu har jag en ny dator som jag införskaffade på Siba i Falun.

Vi har iallafall gjort allt och inget på min semester. Vädret är precis så som jag vill ha det. Sol ibland och regn mera. Vi har haft Evelin och Gunnar här och hälsat på. Vi har hälsat på dom i Falun. Jag har partat några gånger och fler ska det visst bli. Blir så glad att det finns folk som vill ha med mig.

Jag har inte hälsat på Eli än, tänkte dom skulle få komma in i sina rutiner först men det verkar dom ha gjort rätt snart. Så till veckan ska jag upp och se pojkarna igen. Såg dom ju i bilen när dom kom från BB.

Min bästa syster var hemma från Norge och det var så skönt att träffa henne igen. Hon är en pusselbit som saknas. Matildas vän Sandra kom sista helgen och hälsade på. Sandra var en väldigt trevlig människa och det käns bra att det är henne som Matilda ska resa bort med i vinter.

Annars händer det inte mycket här. Lovisa har tvingat mig att byta rum med henne och fast jag var väldigt emot det så känns det helt okej nu faktiskt.

1 kommentar:

Ellie sa...

Vi väntar...