fredag 20 augusti 2010

Lite roligt är det att börja jobba faktiskt...

Idag kändes som att det var första dagen efter semestern. Det var alltså roligt att jobba. Har skrattat mycket och pratat en massa. Ja, jag gillar mina kunder. Blev väldigt rörd idag också. Kom in en tjej som jobbar på hemtjänsten och sa nåt om att dom varit på en kurs om hur man skulle vara mot andra människor. Då hade en gammal farbror sagt att han tyckte om att gå in på ica när jag jobbade för han kände sig så glad då han pratat med mig. Det värmde verkligen i mitt hjärta, det är en av mina absoluta favoritkunder. Vi har alltid pratat, om allt och inget. Han är så trevlig, inte överdrivet trevlig och han skämtar inte töntiga skämt. Han är bara trevlig och rar.

Jag fick också ett skrattbryt i kassan en sväng. Det var svårt att samla sig efter ett sånt. Som tur va så var det bara folk i köerna som vet att jag kan bli så.

Jag skrattade även gott när jag åkte genom byn på hemvägen och släpper över en av mina kunder över vägen när han kommer cyklandes. Lite för mycket har han nog druckit men ser att det är jag som är i bilen så han vinkar glatt. När jag åker så cyklar han efter bilen och samtidigt så kastar han en massa slängkyssar.

Ja, jag gillar mina kunder. Dom är fan bäst!

1 kommentar:

Therese♥ sa...

Å dina kunder ÄLSKAR dej. Varför tror du att det alltid är kö i din kassa fastän det är tomt i kassan brevid!? ;)

Alltså, på vissa ställen gråter jag helt öppet å har inga problem med det. MEN på ett dagis med massor av barn å typ 5 fröknar på plats samtidigt- då orkar jag inte börja gråta för jag vet då inte när jag ska kunna sluta gråta. Men fy ja, visst är det jobbigt med separationer. Å det har funnits en del hittills. Ush å fy. Men jag tror ungarna fixar det bättre än mej, de är så mkt mer oförstörda. Jag är säker på att min denna ångest jag har bottnar i någonting helt annat.
Jag har inte hängt med "sagan om Evelin" Vad hon har för handikapp, men jag vet att det gått väldigt bra för henne! Hon är en fin tjej- brukar smyga in i hennes blogg ibland!
Puss å kram på dej. //Klesan