onsdag 26 april 2006

Blod och sånt

I morse klockan 5 vaknade jag och kom på att jag skulle iväg och lämna blod i Mora klockan 8. Lyckades faktiskt somna om och vaknade av att en arg Evelin muttrade och rotade över att hon inte hittade sin MP3. Konstigt tycker jag. Jag har ju alltid sagt åt henne att om hon lägger den på samma ställe jämt så är den där. Så det hela slutade med att hon var superarg på mig och jag på henne. Jaja, hon ska städa sitt rum idag och då kanske den kommer fram. Så Linus, sitt inte här och läs utan städa NU Haha!

Lämna blod gick bara bra som vanligt. Jag hade haft 136 tror jag i blodvärde förra gången. Otroligt va det är bra nu jämfört med när jag började lämna för en massa år sen. Jag har fan lämnat i 10 år nu tror jag.

Jag är så bäst och så många liv jag säkert har räddat tack vare det!

Sen ringde jag till Helena på vägen hem. Både till mobilen och hem men hon svarade inte. Så hon jobbar nog. Då ringde jag till Linda som precis hade vaknat men jag fick komma och hälsa på henne ändå. Lägenheten var skitmysig med rum lite här och där kändes det som och två toaletter. Tänk va härligt med två toaletter alltså. Slippa gå in och kissa när nån precis har varit och bajsat ett jättelass.

Nu är det dax att sätta på lite kaffe känner jag.

Och du Nils, jag kan inte alls ändra texten men du får väl kolla på det sen nångång.

Puss från mig

Inga kommentarer: