lördag 1 maj 2010

Lilla Ester

Jag gick glatt ut med Ester igår kväll när det var dags för sista kissningen. Bilen skulle även in i garaget och Lovisa få sina nycklar. När Ester och jag kom ut så började dom smälla smällare som galningar. Jag var helt lugn eftersom Ester aldrig har reagerat på smällare förut. Men nu blev hon så rädd. Jag höll mig lika lugn för att visa att det inte var nåt farligt. Men hon var så rädd så hon skakade. Hon ville tom stanna kvar i garaget. Nån kissning blev det inte. Inne försökte Evelin och jag vara preics som vanligt. Vi satt på musik högt. Ester gick och skakade och flåsade. Tillslut så satte sig Evelin i min säng och Ester kröp direkt upp i knät. Så det var bara att ta henne i famnen medans jag kollade lite på nätet. Ester skakade och flåsade och hyperventilerade. Så tillslut så la jag mig i sängen. Stoppade Ester under täcket. Hon kröp ner så bara nosen stack upp. Sen fick hon ligga där, tätt tätt mot mig och flåsa och hyperventilera och skaka. Det var så synd om henne.Wilma kom och la sig uppe på täcket och korrade. Jag vet inte om Wilma kände att Ester var rädd och ville lugna henne eller om Wilma tyckte att det var skönt bara.

01.30 så stängde jag av datorn. Då hade dom inte smällt på en massa timmar. Tror det slutade före 24.00 till och med. Ester kröp ur täcket och la sig tätt mot Wilma. Sen somnade vi.

Vaknade 05.50 av en väldigt kissnödig hund. Så det var bara att kliva upp och gå morgonpromisen. Nåt Ester inte alls gillade för hon var väldigt trött, men det var ju lika bra när vi ändå var vakna.

1 kommentar:

Kanelbullen sa...

Stackars lilla Ester!