måndag 15 februari 2010

En vanlig dag på ica i Orsa

Vilken dag alltså. Morgonen på jobbet började med att det satt två grabbar i en bil på våran motorvärmarparkering. Bilen är isig och dom sitter och halvsover. Nettan tror att det är såna där containerfolk. Såna som tar gammal mat bland soporna. Så vi låser inte upp containern nåt. Men det konstiga är att dom sitter kvar och bilen blir mer och mer isfri. Tillslut så rings det till polisen. Det går inte att ha mystiska grabbar utanför en affär med tanke på rånriskt och sånt där. En timme efter så kommer polisen. Det tas leg på killarna och medans som den ena polisen kolla upp leggen så står den andra utanför och pratar i en apparat och håller sin hand på vapnet(!). Vi funderar där vi står inne på kontoret och kollar ut på dom genom fönstret. Men sen får dom tillbaka sina leg och polisen åker och han som sitter på förarplatsen börjar skratta. Som fan. Sen hoppar föraren ut och drar ur motorvärmarkabeln och så drar dom. Säkert långt upp i Sverige för att åka bräda.

På min lunchrast åkte jag hem för att gå ut med Ester och hålla henne lite sällskap. Ser att Nettan har ringt medans jag var ute så jag ringer upp.
"Malin, var är du?"
"Hemma på lunch ju, var är du?"
"På jobbet...du...han I.F, dog inte han?"
"Nä, han lever."
"Är du säkert? Annika sa också att han var död."
"Nä, han dog aldrig."
"Okej, vilken tur för han är här och handlar nu."

4 kommentarer:

Kanelbullen sa...

hahaha!

Mariah sa...

På vårat jobb så "blåste vi liv" i en människa en del trodde hade dött för länge sen. De känns lite otäckt hur de kan bli.

BigBro sa...

Som sagt,.... en helt vanlig dag på ICA i Orsa,... ha ha haaaaaa

LiNdA sa...

haha..
ibland händer det riktigt roliga saker på jobbet :o)
och idag stod visst du för rejäla garv hörde jag, haha