fredag 9 juli 2010

Chokladhunden

Idag har Ester käkat en chokladkaka som blev värd 900 kr typ. För så mycket gick veterinärskostnaden på. Lovisa ringde mig på rasten och grinade och sa att vi fick lov att åka till veterinären direkt. Lovisa hade redan pratat med en i Mora. Jag fattade inte mycket men förstod att hon smällt i sig 100 gram choklad. PraktikantMatte på jobbet ringde direkt till sin sambo som var hos veterinären för att kastrera katten. Och på så vis så fick jag prata med veterinären också. Vi fick lov att skynda oss in. I Mora skulle dom ge Ester en kräkspruta och sen skulle det bli färd till Falun om hon inte blev bättre.

Ester kräktes som bara den. 400 gram gick hon ner. Hon fick vattenkuddar direkt under huden och såg ut som en värsta bodybuildare. Hon vinglade lite också och var väldigt trött men det berodde nog på att hon kräkts. Men det kunde lika gärna bero på chokladen. Den kunde sätta sig på nervcentrat. Hon blev beordrad vila och så fick vi lov att hålla koll på henne. Vid minsta tecken på försämring så skulle vi åka till Falun.

Men när jag kom från jobbet så möttes jag av en otroligt pigg hund. Och nu har hon trakasserat Lovisa med sin älskade groda. Vilken tur att det gick så bra!

Chokladhunden blev hennes jobbnamn hos veterinären Haha!

1 kommentar:

Ellie sa...

Skönt det gick bra!
Kram till er!