onsdag 7 juli 2010

Idag

Idag har jag shoppat och lämnat tillbaka. Lämnade tillbaka en fin svart pinnjalusi som jag köpte på Jysk här om dagen. Jag köpte två. Satte upp en som var totalt värdelös. Så jag lämnade tillbaka den oöppnade och handlade ett halkskydd så Ester vågar hoppa upp på hyllan på balkongen. Sen åkte vi till Mora centrum. Där köpte jag bisolvon till Lovisens halsäckel. Kollade jag skor, köpte dock inga och det ångrar jag nu. Köpte tacotallrik till mig och Lovisa på Helmers, Evelin betalade sin själv. Åkte till Dollar där jag köpte en grej som man kan skrapa golvet med i badrummet efter man duschat, köpte en pinne till den, ostbågar i en jättepåse, en stor verktygslåda, blomkrukor till mina stora blommor. Sen blev det ÖoB där jag handlade brödrost. Sen hämtade vi ett paket från Ellos med gardiner och kläder. Lovisas tröja var slut så klart. Min klänning var stor som ett tält. En tröja jag beställt så totalt annorlunda ut och det visade sig att dom skickat fel. Kjolen jag köpte var fin. Gardinerna var inte alls den färgen jag trodde. Var även till KIG där Göteborgaren nog tyckte att jag var totalt blåst som kallade materialet för pinnar och brädor och sånt. Inte kan jag va sånt där heter heller. Och han nästan dumförklarade mig även när jag sa vad jag skulle bygga. Fast jag intygade att det jag gör brukar bli bra. Men han är trevlig och söta barn har han och en väldigt rar fru. Fast han inte trodde på mina idéer.

Nu snart ska vi åka och köpa rostat bröd. Ska bli så gott att käka det till frukost i morgonbitt. Fast det bästa köpet på hela dagen var min verktygslåda faktiskt.

Yra blir det en lite sväng senare också. Är inte alls sugen på det. Hade kanske varit kul att ta en cider eller två men...jaja.

Och tillslut fick jag det efterlängtade mms'et. Eli och Jörgens pojkar är så underbart söta! Grattis till hela familjen.

Inga kommentarer: