onsdag 13 juli 2011

Lite ord

Hade tänkt att gå ut och parta på Orsayran i kväll. Men jag orkar inte och har ingen lust alls. Så jag är tråkig och skippar det. Tror att jag först den här veckan har börjat koppla av och att min kropp och hjärna fattat att jag har semester. Jag är så trött och jag vaknar inte kl 6 och är pigg som en mört. I morse så väckte till och med Ester mig för hon var kissnödig. Det brukar ju vara tvärt om, jag som väcker Ester för jag tycker att det är dags att gå ut. Men vi tog en lång promis på campingen bland alla semesterfirare.

Jag har svårt att inte börja flina när jag ser alla campare. Det är så komiskt. Dom har blomkrukor och hundar och ungar och grillar och lampor och lyktor och stolar och cyklar och alla käkar sin frukost vid sina små bord och ungarna springer och frun tjatar och svärmorn röker en bit bort och mannen ler lite matt. Det är säkert jättebra att fira sin semester så, men det som är så komiskt är att alla har det så lika. Alla försöker överträffa varandra vilket leder till att allt ser lika ut. Det är alltså dom som har husvagnar som är så. Tältarna har inte alls samma panik och inte dom som åker husbil heller.

Idag ska vi vinka av Barbro som åker hem till Lund igen. Det blir tomt. Tycker om att ha henne hos mamma och pappa. Tycker faktiskt att hon kan bo där. Sen ska jag och Evelin handla, det är väldigt tomt hos mig nu.

Inga kommentarer: