tisdag 3 oktober 2006

Mina kunder

Förra veckan var jag lite ledsen för att jag inte fick några tider på ica. Nu fick jag ju jobba eftersom folk fick sjuka barn. Andras olycka blir just nu min lycka. Men det var inte det jag skulle skriva om, det var ju att jag var lite ledsen eftersom en annan xtra jobbare fick tider men inte jag. Kändes som att ingen tyckte om mig.

Men...mina gulliga kunder har verkligen visat mig att dom faktiskt tycker om mig.

Igår så klappade en farbror mig i häcken. Inte så där äckligt menat utan en jag-gillar-dig-faktiskt-klapp. Den farbrorn har handlat av mig i många år. Han är nästan totalt stendöv. Jag brukar kolla in om han har hörapparaten på sig. Har han det så går det att göra sig förstådd genom att prata med lite högre ljudnivå. Men ibland när han ser att jag kollar in honom så säger han:"Ingen idé att du försöker prata med mig för jag har apparaten på köksbordet" Han är störtskön alltså!

Och så har vi systrarna hej-Malin, Madde och Malin(hon heter oxå Malin) Dom är 6 och 4-5 år. Så fort som dom kliver innan för dörrarna på ica så ropar dom högt och ljudligt "Heeeeeej Malin" och jag hejar tillbaka direkt.

Idag fick jag en kram av en annan favoritkund. Lilla fröken Solli eller om hon heter Lindberg kanske. Hon hejar alltid och man blir så varm på hjärtat alltså.

Eller grabben som är så blyg men alltid ler så gulligt när jag ger honom en påse där han kan ha sina godisar i.

Tanten som säger "Tänk att få handla av min favorit kassörska"

Jag skulle faktiskt kunna räkna upp jättemånga som faktiskt ger mig så mycket på mitt jobb. Alla skulle få ha ett sånt jobb som jag har, några veckor om året iallafall. Jag får så mycket feedback eller vad det nu heter av mina kunder.

Gubbarna som skämtar och drar fräckisar och är störiga så turisterna blir chockade. RosentopsLasse som ställer sig och sjunger en stump. Tanterna som måste berätta om hur dom varit och plockat svamp eller passat barnbarn.

Tack mina rara kunder för ni just är så rara!

4 kommentarer:

Anonym sa...

men jag då, du har ju faktiskt mej oxå :o)

Anonym sa...

Och alla vi andra som också ÄLSKAR just Dig. Särskilt nu när du ska fylla tjugofem. Puss!

Anonym sa...

Men varför svarar du inte när jag ringer för, och vill höra vem lovisa spöat?
Oj nu ringer du... :)

Anonym sa...

Vadå har lovisa spöat någon????? =)