torsdag 30 april 2009

Dagen

Jobbat nästan hela dagen. Först inga folk alls och sen blev det hur mycket som helst. Tre kassor öppna och en massa meter av kö. Efter jobbet så käkade Evelin och jag grillad fläskfilé med klyftpotatis och grillad paprika och tzatsiki med massa vitlök. Vilket jag känner nu i min mage som redan ha börjat att bubbla. Lovisa har åkt till nån ö i Siljan med Karro och Robin och Robins mamma och hennes pojkvän och så en kompis till Robin. Hoppas hon får jätteroligt! Det behöver hon.

Här om dagen var det in en farmor till en av mina favoritungar. Hon sa att hennes son hade frågat som 17 om jag hade slutat på ica. Att han var helt förtvivlad för jag inte hade jobbat sista gångerna som han varit in och handlade Haha! Hon överdrev nog liiiite tror jag. Tror mera att han tyckte det var tråkigt eftersom jag och hans lilla dotter pratar. Han vet ju att jag tycker att dottern är supersöt och rar. Han och hans barn var in idag iallafall och jag tyckte inte det verkade som att varken han eller dottern hade längtat ihjäl sig efter mig precis.

Det är dags för sängen nu för mig. Ska försöka tvinga Wilma att ligga hos mig så kanske hon sover. Hon är rädd för smällarna. Så synd om henne, men det går rätt bra iallafall, värre var det när det var nyår. Själv ska jag stoppa proppar i öronen så jag får sova.

Inga kommentarer: