fredag 6 juni 2008

SörgårdsMalin?

Är jag sån verkligen? Som tror att jag lever i en idyll? Och att alla är gulliga och rara? Har jag ett rosa skimrande filter för mina ögon? Är jag verkligen sån? Känns som att det inte alls stämmer överens i mina ögon iallafall.

Jag vet en sak iallafall och det är att jag själv verkligen inte lever i nån idyll. Det gör nog ingen som är ensamstådende med två tonåringar och ekonomin tryter hela tiden. Sen finns det ju en massa andra problem som jag kanske inte vill lämna ut på min blogg. Och skriva om andra människors fel och brister i min blogg tycker jag inte heller känns speciellt bra. Men nog finns det många gånger som jag skrivit inlägg om vissa som jag tycker fruktansvärt illa om men jag har aldrig publicerat dom inläggen. För vad vinner jag på att lämna andra människor som jag tycker gör fel?

Och ja, Xet fiser fortfarande ska gudarna veta och han håller sig inte bara för att han är ett X. Och jag vet att han varit fullare än många andra i sina dagar. Om han är det nu för tiden har jag ingen aning om. Men jag VET att mina barn iallafall aldrig sett varken sin pappa eller sin pappas fru fulla. Onyktra, ja men aldrig någonsin fulla. Så du anonyma som tror nåt annat får nog lov att acceptera att det är så. Men med det säger jag inte att jag tycker att allt mitt X gör är bra, precis som han säkert inte tycker att allt jag gör är bra. Men full inför mina ungar har han då aldrig varit iallafall.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Folk skall bara skita i om man är onykter när man har fest så länge man älskar sina barn och tar hand om dom, det är alldeles för många som missköter sina barn trots att dom är nyktra men dom skall ju alltid verka så perfekta. Fegt att vara anonym också,.... Evelin och Lovisa har alltid haft det bra hos sin farsa och hans fru precis som dom har det hos dig.

Anonym sa...

Vilken hårding... ha ha ha. Kommentera, visa sin åsikt, prata skit & gotta sig i vad andra skriver för att öka självkänsla. DET är verkligen tufft att göra bakom skärmen och dessutom signera med Anonym... he he he sicken jävla mes.